S.P.I. DOO

Detektivska agencija SPI, S.P.I DOO BEOGRAD-RAKOVICA

Osnovne informacije

S.P.I. DOO
Pere Velimirovića 29/I/7
11000 Beograd
Grad Beograd okrug, Srbija

Tel: 0114010643
Mob: 0644546444
Radno vreme: +381 11 4010 643 – 09.00-17.00, +381 64 4546 444 – 09.00-22.00
Godina osnivanja: 2017.
Matični broj subjekta: 21258334

PIB: 109871790
Ključne reči: detektiv, privatni detektiv, detektivska agencija, istraga

Datum promene podataka: 2019-10-05

Nadopunite, uredite ili obrisite podatke za S.P.I. DOO

O nama

S.P.I. DOO je kompanija licencirana za obavljanje istražiteljskih – privatnih detektivskih poslova sa sedištem u Beogradu.

Naš tim je sastavljen od eksperata koji imaju višedecenijsko iskustvo iz MUP R. Srbije, BIA, Vojske R. Srbije. Svi detektivi prošli su bezbednosne provere od strane MUP R. Srbije, kao i neophodne treninge i testove pred komisijom MUP-a R. Srbije.

Osim rešavanju postojećih problema, detektivi agencije S.P.I. DOO posvećeni su preventivi, istraživanju i smanjivanju potencijalnih rizika sa kojima klijenti mogu da se suoče. Naši privatni detektivi se bave složenim istragama, prikupljanjem, obradom i analizom informacija, kao i konsultanskim uslugama.

Tehnički smo opremljeni sofisticiranim alatima potrebnim za profesionalno obavljanje svih ponuđenih usluga:
Preljuba, Bolesti zavisnosti, Cyber nasilje, Maloletnička delikvencija, Potraga za nestalim licima, Potraga za ukradenim ili izgubljenim predmetima, Prikupljanje podataka i provera informacija, Šteta i privatne tužbe, Kompanijske istrage, Provera kandidata za zaposlenje, Provera pravnih lica, Cyber bezbednost i zaštita računarskih mreža, računara, baza podataka i web sadržaja, Korporativna bezbednost – Open source intelligence, Competitive intelligence i Due dilligence, Sprečavanje primene neovlašćenog elektronskog nadzora, Zaštita od odavanja poslovnih tajni, Zaštita od neovlašćenog ulaska u prostorije, posed ili neovlašćenog pristupanja podacima bez odobrenja.

Naš rad se kontroliše od strane nadležnih institucija, položili smo stručne ispite, poštujemo etičke kodekse profesije. Takođe vodimo računa, da poslove obavljamo u skladu sa zakonima R. Srbije i to ne samo za rešavanje problema, koji su nam povereni, već se brinemo i o tome da naši klijenti posluju na isti način.

Tim iskusnih privatnih detektiva pažljivo će prikupiti sve vama važne i značajne informacije, raspolažući svim potrebnim veštinama i moćnim alatima.

Možete nas kontaktirati telefonom, e-mailom ili doći direktno kod nas u agenciju.

Reference

Nadopunite, uredite ili obrisite podatke za S.P.I. DOO

Usluge i proizvodi (delatnosti)

Osnovne delatnosti:
  • Usluge

Gde smo?

Kontaktirajte S.P.I. DOO

Kontaktirajte S.P.I. DOO putem emaila ispunjavanjem sledećeg obrasca.