Agro Cesla

Kompanija „AGRO CESLA“ D.O.O. sa sedištem u Rumenci, Rumenački put 5, osnovana je 2003. godine sa ciljem da snabdeva tržište Srbije visoko kvalitetnom poljoprivrednom mehanizacijom. Kompanija je 100% u privatnom vlasništvu osnivača i generalnog direktora Božidara Ivkovića. U našem dugogodišnjem poslovanju ostvarili smo uspešnu saradnju sa mnogim renomiranim proizvođačima poljoprivredne opreme. Na prvom mestu to su svakako brendo

Osnovne informacije

Agro Cesla
Rumenački put 5
21000 Novi Sad
Južno-bački okrug, Srbija

Tel: 021451446

Delatnost (klasifikacija delatnosti):
G45.110 Trgovina automobilima i lakim motornim vozilima

Ključna osoba: Bozidar Ivkovic
Godina osnivanja: 2003.
Matični broj subjekta: 08783349

PIB: 102764816
Ključne reči: poljoprivredne masine

Datum promene podataka: 2021-03-08

Nadopunite, uredite ili obrisite podatke za Agro Cesla

O nama

Kompanija „AGRO CESLA“ D.O.O. sa sedištem u Rumenci, Rumenački put 5, osnovana je 2003. godine sa ciljem da snabdeva tržište Srbije visoko kvalitetnom poljoprivrednom mehanizacijom. Kompanija je 100% u privatnom vlasništvu osnivača i generalnog direktora Božidara Ivkovića.

U našem dugogodišnjem poslovanju ostvarili smo uspešnu saradnju sa mnogim renomiranim proizvođačima poljoprivredne opreme. Na prvom mestu to su svakako brendovi Massey Ferguson i Challenger. Zatim, posebno smo ponosni na program traktora turskog proizvođača Tumosan. Što se tiče priključne mehanizacije izdvojili bismo dugogodišnju saradnju sa firmama MaterMacc, Regent, Capello, Dondi, Bargam i Merlo.

Juna 2011. godine celokupno poslovanje firme preseljeno je u novi prodajno-servisni centar, koji se nalazi na pravcu od Novog Sada ka Rumenci. U potpuno novoj zgradi modernog dizajna nalazi se kompletno opremljen radionički prostor, zatim magacin rezervnih delova i kancelarijski prostor sa salom za sastanke. U sklopu kompleksa nalazi se veliki izložbeni prostor kao i carinsko skladište za sopstvene potrebe.

Osnovna delatnost „AGRO CESLE“ je spoljna trgovina, uvoz – izvoz, kao i plasman poljoprivrednih mašina na domaće tržište. Primarni fokus preduzeća je odlična postprodajna podrška i dugoročna prijateljska saradnja sa korisnicima naših usluga i proizvoda. Kako bismo garantovali našim klijentima pravovremenu i efikasnu servisnu podršku, stavili smo akcenat na obučenost i opremljenost servisnog osoblja kao i na organizovano rukovođenje i upravljanje lagerom i distribucijom rezervnih delova.

Reference

Nadopunite, uredite ili obrisite podatke za Agro Cesla

Usluge i proizvodi (delatnosti)

Delatnost prema klasifikaciji:
G45.110 Trgovina automobilima i lakim motornim vozilima

Osnovne delatnosti:
  • Usluge
  • Maloprodaja

Gde smo?

Kontaktirajte Agro Cesla

Kontaktirajte Agro Cesla putem emaila ispunjavanjem sledećeg obrasca.