Agro Cesla, Novi Sad, Rumenka

Osnovne informacijeGde smoKontakt


Agro Cesla

Agro Cesla D.O.O.

Osnovne informacije

Agro Cesla
Rumenački Put 5, 21201 Rumenka

Novi Sad
Južno-bački okrug, Srbija

Tel: +38121451446
Radno vreme: pon-pet 09:00 - 17:00

Delatnost (klasifikacija delatnosti):
G46.610 Trgovina na veliko poljoprivrednim mašinama, priključcima, opremom

Ključna osoba: Borislav Ivković
Godina osnivanja: 2003.
Matični broj subjekta: 08783349

PIB: 102764816
Veličina: mala
Zaposlenika (ili članova): 10
Ključne reči: poljoprivredne mašine, poljoprivredna mehanizacija

Datum promene podataka: 2021-02-06

Nadopunite, uredite ili obrisite podatke za Agro Cesla

O nama

Kompanija „AGRO CESLA“ D.O.O. sa sedištem u Rumenci, Rumenački put 5, osnovana je 2003. godine sa ciljem da snabdeva tržište Srbije visoko kvalitetnom poljoprivrednom mehanizacijom. Kompanija je 100% u privatnom vlasništvu osnivača i generalnog direktora Božidara Ivkovića.

U našem dugogodišnjem poslovanju ostvarili smo uspešnu saradnju sa mnogim renomiranim proizvođačima poljoprivredne opreme. Na prvom mestu to su svakako brendovi Massey Ferguson i Challenger. Zatim, posebno smo ponosni na program traktora turskog proizvođača Tumosan. Što se tiče priključne mehanizacije izdvojili bismo dugogodišnju saradnju sa firmama MaterMacc, Regent, Capello, Dondi, Bargam i Merlo.

Juna 2011. godine celokupno poslovanje firme preseljeno je u novi prodajno-servisni centar, koji se nalazi na pravcu od Novog Sada ka Rumenci. U potpuno novoj zgradi modernog dizajna nalazi se kompletno opremljen radionički prostor, zatim magacin rezervnih delova i kancelarijski prostor sa salom za sastanke. U sklopu kompleksa nalazi se veliki izložbeni prostor kao i carinsko skladište za sopstvene potrebe.

Osnovna delatnost „AGRO CESLE“ je spoljna trgovina, uvoz – izvoz, kao i plasman poljoprivrednih mašina na domaće tržište. Primarni fokus preduzeća je odlična postprodajna podrška i dugoročna prijateljska saradnja sa korisnicima naših usluga i proizvoda. Kako bismo garantovali našim klijentima pravovremenu i efikasnu servisnu podršku, stavili smo akcenat na obučenost i opremljenost servisnog osoblja kao i na organizovano rukovođenje i upravljanje lagerom i distribucijom rezervnih delova.

Reference

Nadopunite, uredite ili obrisite podatke za Agro Cesla

Usluge i proizvodi (delatnosti)

Delatnost prema klasifikaciji:
G46.610 Trgovina na veliko poljoprivrednim mašinama, priključcima, opremom

Osnovne delatnosti:
  • Maloprodaja
  • Veleprodaja

Gde smo?

Kontaktirajte Agro Cesla

Nažalost subjekt Agro Cesla nije moguće kontaktirati putem ovog obrasca jer email kontakt se ne nalazi evidentiran u našoj bazi.
Ako ste vlasnik subjekta ili djelatnik, svakako preporučujemo da Nadopunite, uredite ili obrisite podatke za Agro Cesla.

Hvala.