Asst Office, Novi Sad

Osnovne informacijeGde smoKontakt


Asst Office

Asst Office d.o.o. Novi Sad

Osnovne informacije

Asst Office
Stražilovska 27/1
21000 Novi Sad
Južno-bački okrug, Srbija

Mob: 0666623176
Radno vreme: ponedeljak - petak 09:00 - 15:00
Ključna osoba: Aleksandar Marinković, Direktor
Godina osnivanja: 2019.
Matični broj subjekta: 21466158

PIB: 111344446
Veličina: mikro
Zaposlenika (ili članova): 1
Kapital: 100% domaći
Ključne reči: pravne uluge, poslovne usluge, prevodilačke usluge, usluge digitalnog marketinga, osnivanje preduzeća u srbiji i evropi

Datum promene podataka: 2019-11-23

Nadopunite, uredite ili obrisite podatke za Asst Office

O nama

druženim iskustvom od preko 60 godina ujedinili smo iskustva iz oblasti prava, računovodstva, marketinga, ljudskih resursa i prevođenja. U AsstOffice-u smo svi strastveni u tome što radimo, verujemo da samo kroz predan i naporan rad možemo zajedno ostvariti Vaše poslovne ideje.

Možemo Vam pomoći u svim aspektima poslovanja od formiranja kompanije, otvaranja bankovnog računa i izrade ugovora i odluka do pružanja kvalitetnih pravnih saveta ili pravne pomoći u Srbiji i, preko naše mreže saradnika, u više od dvadeset pet zemalja širom sveta.

Naša reputacija kao tim predanih i entuzijastičnih stručnjaka i dalje raste. Naš je zadatak da razumemo i shvatimo Vaš posao kako bi naš tim mogao da vam pruži svu potrebnu pomoć. AsstOffice ostaje posvećen Vašem poslovanju.

Reference

Nadopunite, uredite ili obrisite podatke za Asst Office

Usluge i proizvodi (delatnosti)

Osnovne delatnosti:
  • Usluge

Gde smo?

Kontaktirajte Asst Office

Nažalost subjekt Asst Office nije moguće kontaktirati putem ovog obrasca jer email kontakt se ne nalazi evidentiran u našoj bazi.
Ako ste vlasnik subjekta ili djelatnik, svakako preporučujemo da Nadopunite, uredite ili obrisite podatke za Asst Office.

Hvala.