Cvet Ekspres, Beograd

Osnovne informacijeGde smoKontakt


Cvet Ekspres

cvetekspres.rs

Osnovne informacije

Cvet Ekspres
Dr Milutina Ivkovića 2a, Beograd, Srbija
11000 Beograd
Grad Beograd okrug, Srbija

Tel: +381631253526
Godina osnivanja: 2020.
Veličina: mala
Zaposlenika (ili članova): 12
Ključne reči: цвећара, цвеће, руже, достава, наручивање, на мрежи

Datum promene podataka: 2023-05-26

Nadopunite, uredite ili obrisite podatke za Cvet Ekspres

O nama

Kako da poručite
Potrebna Vam je dostava cveća? Mi ekspresno šaljemo cveće širom Srbije a naša Online cvećara sa bogatim izborom cveća i cvetnih aranžmana je 24h tu za Vas. Izaberite ponuđeni proizvod, vreme dostave i za par minuta završite kupovinu potvrdom porudžbine, u svako doba dana i noći. Naša veb stranica je jednostavna za upotrebu, a naš tim za korisničku podršku je dostupan 24/7 da odgovori na sva Vaša pitanja.

Izbor cveća
Naša online cvećara nudi veliki izbor cveća za brzu dostavu; sveže tek ubrani cvetovi ruža, božura, hrizantema, lala, alstromerija, gerbera, ljiljana u očaravajućim buketima i poklon aranžmanima za svaku priliku i za svaku važnu osobu u vašem životu. Na Vama je samo da izaberete najbolje iz naše ponude cveća, buketa i cvetnih poklon aranžmana,

Naši buketi
Raznovrsni buketi cveća, vrhunski sezonski buketi i ručno rađeni dizajnerski aranžmani dopunjeni ukrasnim kutijama, korpama cveća, igračkama, bombonjerama i raznovrsnim dekoracijama je najbolji poklon za svaku važnu osobu u vašem životu, za sve prilike, za sva godišnja doba i najbolji je izraz Vaših iskrenih osećanja. Svaki buket cveća na svoj način krije posebnu želju da pošaljete Vašu ljubavnu poruku ili saosećanje.

Naše cveće
Sveži tek ubrani cvetovi ruža, božura, hrizantema, lala, alstromerija, gerbera, ljiljana iz naše online cvećare su najbolji izraz Vaših emocija u svakoj prilici i u svim događajima Vašeg života i života vaših bližnjih. Naša ekspresna online dostava omogućava da tek ubrano sveže cveće iz bašte i prelepi buketi cveća budu brzo dostupni nekom posebnom, za svaku posebnu priliku.

Učinite trenutak posebnim
Ako želite da iskažete pažnju i ljubav i najbolje želje osobama koje volite, naša online cvećara je pravi izbor za Vas! Dovoljno je da posetite našu online cvećaru i pronađete cveće, bukete cveća ili posebne poklon aranžmane. Mi smo tu da vaše trenutke u životu učinimo posebnim, i brzom dostavom cveća izmamimo osmeh na licu Vama drage osobe. Naša online cvećara svojom ekspres isporukom cveća omogućava da Vaša poklon porudžbina cveća brzo i na vreme stigne i učini događaj posebnim i nezaboravnim.

Nudimo
Naša misija je da našim kupcima pružimo najkvalitetnije cveće i poklone. Sveže cveće iz bašte, buketi cveća, ručno rađeni dizajnerski aranžmani, posebno rađeni poklon paketi za sve prilike; venčanja, rođendane, rođenja, sahrane, godišnjice, Dan žena, Dan majki, …bilo da se radi o jednoj ruži ili velikom aranžmanu, svaka isporuka iz naše online cvećare izaziva posebna osećanja.

Samo sveže cveće
Svo naše cveće se ručno bere u baštama širom Evrope i sveže se dostavlja na Vaša vrata i vrata osoba koje volite uz pomoć naše online cvećare. Savršeno sveže cveće za godišnjicu za nekog posebnog će omogućiti naša brza online dostava.

Pogodnost
Ne gubite Vaše dragoceno vreme tražeći poklon za Vaše najmilije, u svako doba dana, svakodnevno, je dostupna online dostava cveća iz naše online cvećare uz našu korisničku podršku 24/7. Cveće isporučujemo svim danima u nedelji, uključujući vikende i praznike, na svaku adresu koju Vi izaberete, bilo da je na kućni prag, hotel ili restoran.

Brza isporuka
Ekspresna dostava cveća iz naše online cvećare vam omogućava da sveže cveće, buketi cveća, cvetni aranžmani, dizajnerski i poklon aranžmani za kratko vreme budu dostavljeni osobama koje volite bilo gde, širom Srbije.

Prihvatamo vaše ideje
Ispunjavamo Vaše želje i pravimo originalne cvetne poklon pakete i aranžmane; dodajte atraktivnu ambalažu, ukrasne kutije, korpe, plišane igračke, bombonjere i drugo uz Vaš odabrani cvetni aranžman.

Vaša radost je naša dužnost
Cveće unosi radost i ljubav u život osobe do koje Vam je stalo! Naša online cvećara će omogućiti da uzbuđenje, zadovoljstvo i ljubav procvetaju u srcima Vaših voljenih.

Brza online dostava svežeg cveća osobama do kojih vam je stalo, u pravi čas, za svaku priliku je naš cilj koji svakodnevno uspešno ispunjavamo. Dostupni smo online 24/7 da dostavu cveća učinimo brzom, jednostavnom i praktičnom, a Vas i osobe koje volite da ispunimo radošću.

Reference

https://cvetekspres.rs/

Usluge i proizvodi (delatnosti)

Osnovne delatnosti:
  • Usluge

Gde smo?

Kontaktirajte Cvet Ekspres

Kontaktirajte Cvet Ekspres putem emaila ispunjavanjem sledećeg obrasca.