Iz drugog ugla , Novi Sad, Veternik

Osnovne informacijeGde smoKontakt


Iz drugog ugla

Udruzenje gradjana Iz drugog ugla Veternik

Osnovne informacije

Iz drugog ugla
Cara Dusana Silnog 54, 21203 Veternik

Novi Sad
Južno-bački okrug, Srbija

Mob: 0654175757
Radno vreme: pon-pet 08-14h

Delatnost (klasifikacija delatnosti):
S94.999 Delatnost drugde nerazvrstanih članskih organizacija

Ključna osoba: Tomic Sandra, predsednik udruzenja
Godina osnivanja: 2013.
Matični broj subjekta: 28129297

PIB: 108333331
IBAN (bankovni račun):
160-399348-79
Veličina: mikro
Zaposlenika (ili članova): 70
Ključne reči: osobe sa invaliditetom, socijalno ugrozene porodice, porodice sa troje i vise dece, hemofilicari, volonteri, aktivisti, pomoc, donacija, donatori, clanovi

Datum promene podataka: 2022-11-11

Nadopunite, uredite ili obrisite podatke za Iz drugog ugla

O nama

Udruzenje gradjana "Iz drugog ugla" iz Veternika je Udruzenje osoba sa invaliditetom, kako dece tako i odraslih, i socijalno ugrozenih porodica, porodica sa troje ili vise dece, hemofilicara. Imamo 45 porodica, clanova udruzenja, ostalo su volonteri i aktivisti.
Udruzenje sa svojim clanovima se okuplja i radi radionice (dekupaz, pravljenje nakita, radovi od gipsa, papira...) u Mesnoj zajednici Veternik i te radove izlazemo na raznim manifestacijama u cilju prikupljanja novcanih sredstava kako bi se obezbedile osnovne zivotne namirnice, sredstva za licnu higijenu, pelene, skolski pribor, paketice za decu...
Sve je na bazi volontiranja u cilju sto vise prikupljanja sredstava za clanove.
Imali smo dva uspesna humanitarna koncerta za naseg clana - drugara, Jakovljevic Dejana (2005) koji ce morati dozivotno primati terapije i nastavicemo sa akcijama prikupljanja humanitarne pomoci.
U decembru slavimo rodjendan, 05.12., delimo paketice za decu i pakete za porodice u Mesnoj zajednici Veternik, vodimo clanove, decu i odrasle, na bazen i klizanje na SPENS Novi Sad i imamo radionice sa decom i odraslima, razne proslave, obezbedjujemo polovnu odecu i obucu, a imamo svake subote psihoterapije za clanove u Mesnoj zajednici, sertifikovanu negovateljicu koja brine o par porodica. Stvarno se trudimo da maksimalno sve obezbedimo clanovima i njihovim porodicama i koliko toliko im olaksamo zivot.
Zajednica nas takodje podrzava koliko moze, Mesna zajednica nam ustupljuje prostor, pekara Uranak, Veternik i Liman, svakog dana obezbedjuje pite za clanove udruzenja, Strafta Novi Sad, 2 puta mesecno donira kuvana jela za porodice, grupa Obrok za porodicu, takodje obezbedjuje obroke ili namirnice za porodice, Banka hrane Vojvodina i Beograd, Bejzbol i softbol klub Novi Sad. Sve to mozete pratiti na nasim drustvenim mrezama, dovoljno je da ukucate Iz drugog ugla Veternik.


Reference

Nadopunite, uredite ili obrisite podatke za Iz drugog ugla

Usluge i proizvodi (delatnosti)

Delatnost prema klasifikaciji:
S94.999 Delatnost drugde nerazvrstanih članskih organizacija

Osnovne delatnosti:
  • Usluge

Gde smo?

Kontaktirajte Iz drugog ugla

Kontaktirajte Iz drugog ugla putem emaila ispunjavanjem sledećeg obrasca.