Kursevi programiranja, Novi Sad

Osnovne informacijeGde smoKontakt


Kursevi programiranja

PANONIT DOO ZA SISTEME ZASNOVANE NA RAČUNARU, RAZVOJ I PROIZVODNJU U OBLASTI INFORMACIONIH TEHNOLOGIJA NOVI SAD

Osnovne informacije

Kursevi programiranja
Dunajska cesta 136; Miroslava Antića 7
21000 Novi Sad
Južno-bački okrug, Srbija

Tel: +386 31 296 499
Mob: +381 64 422 022
Godina osnivanja: 2017.
Ključne reči: online kursevi programiranja, video kursevi, web kursevi, porgramiranje, qa, testiranje softvera, osnove porgramiranja, oop, android programiranje

Datum promene podataka: 2020-06-17

Nadopunite, uredite ili obrisite podatke za Kursevi programiranja

O nama

Kurseviporgramiranja.com je platforma namenjena neformalnom obrazovanju kroz online video kurseve iz IT oblasti. Ova platforma Vam omogućava da od kuće naučite sve što je potrebno da postanete IT stručnjak i postanete deo najtraženije i najprofitabilnije zajednice.
Dugi niz godina uspešno se bavimo obukom kandidata za rad u IT sektoru. Okupili smo profesore sa tehničkih fakulteta, iskusne IT inženjere iz regiona i zajednički pažljivo osmislili program kurseva tako da u potpunosti odgovara na trenutne trendove i potrebe tržišta. To znači da se na ovoj platformi nalaze kursevi koje su kreirali inženjeri sa praktičnim inženjerskim, ali i pedagoškim iskustvom. Primenom posebno razvijene metodologije pomažemo pojedincima iz različitih branši da postanu pravi IT stručnjaci.
Počeli smo od IT obuka kroz rad sada već nadaleko poznate akademije programiranja u Novom Sadu - SmartInIT Code Academy - www.smartinit.net, a onda smo nastavili da se razvijamo izvan granica Srbije obučavajući brojne talentovane pojedince da postanu vrsni programeri i QA testeri. Ponosni smo na to što su mnogi od njih posle naših obuka vrlo lako nalazili poslove.
Zahvaljujući kurseviporgramiranja.com – online platformi ne morate da razmišljate koliko vremena Vam treba da stignete do mesta gde se kursevi održavaju jer je to mesto gde god Vi to poželite. U parku, kod kuće, u kafiću, na plaži… Vi birate gde i kada ćete učiti i raspoređujete lekcije onako kako Vi to želite. Sve što Vam treba je internet i želja za napredovanjem.

Reference

Nadopunite, uredite ili obrisite podatke za Kursevi programiranja

Usluge i proizvodi (delatnosti)

Osnovne delatnosti:
  • Usluge

Gde smo?

Kontaktirajte Kursevi programiranja

Kontaktirajte Kursevi programiranja putem emaila ispunjavanjem sledećeg obrasca.