MARQUIS COMMERCE d.o.o., Beograd

Osnovne informacijeGde smoKontakt


MARQUIS COMMERCE d.o.o.

MARQUIS COMMERCE d.o.o. Beograd

Osnovne informacije

MARQUIS COMMERCE d.o.o.
Carice Milice 12
11000 Beograd
Grad Beograd okrug, Srbija

Tel: (011) 673 040
Fax: (011) 328 50 11

Delatnost (klasifikacija delatnosti):
G46.750 Trgovina na veliko hemijskim proizvodima

Ključna osoba: Vladimir Janaćković, odgovorno lice
Godina osnivanja: 1992.
Matični broj subjekta: 06000207

PIB: 102042349
Veličina: mala
Ključne reči: prečišćavanje vazduha, jonizacija, ventilacija,

Datum promene podataka: 2023-12-09

Nadopunite, uredite ili obrisite podatke za MARQUIS COMMERCE d.o.o.

O nama

Markuis Intelligence: Inovacija kvaliteta vazduha izvrsnosti

Posvećeni smo redefinisanju kvaliteta vazduha, pomeranju granica inovacija i obezbeđivanju da svaki udah koji udahnete bude dah čistog, zdravog vazduha i afirmacija izvrsnosti.

Naša obaveza:
Kao inovatori, mi vodimo put u oblikovanju budućnosti kvaliteta vazduha u zatvorenom prostoru. Naš holistički pristup, od početka do izvršenja, pretvara ideje u stvarnost, obrazuje tržište i daje rezultate. Specijalizovani smo za implementaciju kvaliteta vazduha u zatvorenom prostoru (IAN), nudeći stručnost koja prevazilazi instalacije, pružajući savršenstvo, pomoć i nadzor na svakom koraku. Naš tehnički tim napreduje u izazovima, pružajući nepokolebljivu podršku, neuporedivu prodajnu sposobnost i postprodajnu izvrsnost.

Vazdušna revolucija:
Naši ventilacioni sistemi udišu novi život u unutrašnje okruženje, nudeći vazduh visokog kvaliteta bez ugrožavanja bezbednosti. Sa našom stručnošću u oblasti prečišćavanja vazduha i procesne tehnologije, naši inženjerski konsultanti i integratori rešenja posvećeni su savršenstvu, isporučujući precizno izrađena rešenja čak i za najsloženije izazove kvaliteta vazduha.

Naše nasleđe:
Od 1992. smo bili pioniri, predvodili brojne projekte prečišćavanja vazduha koji su revolucionirali industrije u Evropi i Velikoj Britaniji. Od konceptualizacije do završetka, mi aktivno učestvujemo u životnim ciklusima projekta, a naše servisno odeljenje obezbeđuje dugoročnu izvrsnost svakog instaliranog sistema.

Reference

Reference i nagrade:
Naš raznovrstan portfolio obuhvata sektore kao što su industrija, poslovne zgrade, rezidencije, hotelijerstvo, zdravstvo i obrazovanje,i privatne kuće i stanove kako lokalno tako i globalno.

Naše inovativno rešenje za prečišćavanje vazduha, postavljeno u prestižnom hotelu Beaumont u Londonu, dobilo je najviše priznanje u kategoriji „Najbolji u tehnici“ na dodeli nagrada The Brit List Avards, Velika Britanija.

Pionirska upotreba tehnologije dielektričnog barijerskog pražnjenja (DBD), koju koristimo, je redefinisala higijenu, bezbednost vazduha i udobnost korisnika unutar centralnih ventilacionih sistema.

Sve naše reference možete videti na našem sajtu.

Usluge i proizvodi (delatnosti)

Delatnost prema klasifikaciji:
G46.750 Trgovina na veliko hemijskim proizvodima

Osnovne delatnosti:
  • Usluge
  • Proizvodnja

Gde smo?

Kontaktirajte MARQUIS COMMERCE d.o.o.

Kontaktirajte MARQUIS COMMERCE d.o.o. putem emaila ispunjavanjem sledećeg obrasca.