Medica Nova, Stara Pazova, Nova Pazova

Osnovne informacijeGde smoKontakt


Medica Nova

Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika "Medica Nova" Nova Pazova, Kralja Petra I Karađorđevića 92a II Sprat

Osnovne informacije

Medica Nova
Kralja Petra I Karađorđevića 92a, 22330 Nova Pazova

Stara Pazova
Sremski okrug, Srbija

Tel: 0222150567
Mob: 0668862222
Radno vreme: pon-pet 08-15h

Delatnost (klasifikacija delatnosti):
Q86.220 Specijalistička vanbolnička zdravstvena delatnost

Godina osnivanja: 2023.
Matični broj subjekta: 26001242

PIB: 114018390
Ključne reči: vaš partner na putu dobrog zdravlja na jednom mestu, obezbeđena vam je kompletna usluga iz oblasti medicine rada. ideja je da našim klijentima pružimo najadekvatniju zdravstvenu uslugu, kroz najpristupačniju zdravstvenu zaštitu. promocija zdravlja je nauka i umetnost pomoći ljudima u promeni životnog stila i pokretanja prema stanju optimalnog zdravlja. zavod za medicinu rada medica nova nudi širok spektar zdravstvenih usluga uključujući sistematske preglede, izdavanje uverenja za vozače i upravljane čamcem, uverenja za zaposlene, specijalističke preglede, obuku iz prve pomoći osnovno i napredno, sportsku medicinu, uverenja za posedovanje i nošenje oružja, laboratorijske analize uključujući kompletnu krvnu sliku. nalazimo se u novoj pazovi i posvećeni smo pružanju vrhunske medicinske zaštite.

Datum promene podataka: 2024-04-19

Nadopunite, uredite ili obrisite podatke za Medica Nova

O nama

Vaš partner na putu dobrog zdravlja

Na jednom mestu, obezbeđena vam je kompletna usluga iz oblasti medicine rada. Ideja je da našim klijentima pružimo najadekvatniju zdravstvenu uslugu, kroz najpristupačniju zdravstvenu zaštitu. Promocija zdravlja je nauka i umetnost pomoći ljudima u promeni životnog stila i pokretanja prema stanju optimalnog zdravlja.

Zavod za medicinu rada Medica Nova nudi širok spektar zdravstvenih usluga uključujući sistematske preglede, izdavanje uverenja za vozače i upravljane čamcem, uverenja za zaposlene, specijalističke preglede, obuku iz prve pomoći osnovno i napredno, sportsku medicinu, uverenja za posedovanje i nošenje oružja, laboratorijske analize uključujući kompletnu krvnu sliku. Nalazimo se u Novoj Pazovi i posvećeni smo pružanju vrhunske medicinske zaštite.

Reference

Nadopunite, uredite ili obrisite podatke za Medica Nova

Usluge i proizvodi (delatnosti)

Delatnost prema klasifikaciji:
Q86.220 Specijalistička vanbolnička zdravstvena delatnost

Osnovne delatnosti:
  • Usluge

Gde smo?

Kontaktirajte Medica Nova

Nažalost subjekt Medica Nova nije moguće kontaktirati putem ovog obrasca jer email kontakt se ne nalazi evidentiran u našoj bazi.
Ako ste vlasnik subjekta ili djelatnik, svakako preporučujemo da Nadopunite, uredite ili obrisite podatke za Medica Nova.

Hvala.