QUANOMED D.O.O, Beograd, Novi Beograd

Osnovne informacijeGde smoKontakt


QUANOMED D.O.O

QUANOMED jastuci i dušeci za spavanje napravljeni su od najkvalitetnijeg prirodnog lateksa dobijenog iz drveta kaučuka – Hevea Brasiliensis iz tropskih šuma. On je kao sirovina mlečno bela tečnost koja se sastoji od čestica gume raspršenih u vodi. Uz izuzetna fizička svojstva, lateks ima izvrsne higijenske i mikrobiološke karakteristike. Čestice prljavštine ne mogu prodreti dublje u lateks i u njemu ne mogu živeti grinje i mikroorg

Osnovne informacije

QUANOMED D.O.O
Bulevar Mihaila Pupina 117, 11070 Novi Beograd

Beograd
Grad Beograd okrug, Srbija

Tel: 011/311-3233
Ključna osoba: Đorđe Rašić
Godina osnivanja: 2019.

PIB: 111809277
Veličina: mikro
Ključne reči: dušeci za spavanje, jastuci za spavanje

Datum promene podataka: 2022-08-26

Nadopunite, uredite ili obrisite podatke za QUANOMED D.O.O

O nama

QUANOMED® je napravljen od najkvalitetnijeg prirodnog lateksa dobijenog iz drveta kaučuka – Hevea Brasiliensis iz tropskih šuma.

On je kao sirovina mlečno bela tečnost koja se sastoji od čestica gume raspršenih u vodi. Uz izuzetna fizička svojstva, lateks ima izvrsne higijenske i mikrobiološke karakteristike. Čestice prljavštine ne mogu prodreti dublje u lateks i u njemu ne mogu živeti grinje i mikroorganizmi, iako se nikakvi pesticidi ne koriste tokom njegove proizvodnje.

Milioni međusobno povezanih, mikroskopski sitnih vazdušnih komora u lateksu osiguravaju izvrsnu regulaciju toplote, optimalno propuštanje vlage i stalnu cirkulaciju vazduha. 100% prirodni lateks ne sadrži nikakve hemikalije, sintetiku, pesticide, herbicide i toksične materije.

Reference

Nadopunite, uredite ili obrisite podatke za QUANOMED D.O.O

Usluge i proizvodi (delatnosti)

Osnovne delatnosti:
  • Proizvodnja
  • Maloprodaja
  • Veleprodaja

Gde smo?

Kontaktirajte QUANOMED D.O.O

Nažalost subjekt QUANOMED D.O.O nije moguće kontaktirati putem ovog obrasca jer email kontakt se ne nalazi evidentiran u našoj bazi.
Ako ste vlasnik subjekta ili djelatnik, svakako preporučujemo da Nadopunite, uredite ili obrisite podatke za QUANOMED D.O.O.

Hvala.