SAMOSTALNA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR.RISTIĆ, Bečej

Osnovne informacijeGde smoKontakt


SAMOSTALNA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR.RISTIĆ

SAMOSTALNA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR.RISTIĆ

Osnovne informacije

SAMOSTALNA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR.RISTIĆ
Miloša Crnjanskog 53
21220 Bečej
Južno-bački okrug, Srbija

Tel: +381 21 691 22 94
Mob: +381 64 20 123 88
Radno vreme: Ponedeljak 12 - 20
Utorak 12 - 20
Sreda 9 - 15
Četvrtak 12 - 20
Petak 9 - 15
Subota, nedelja i termini van radnog vremena se zakazuju

Delatnost (klasifikacija delatnosti):
Q86.230 Stomatološka delatnost

Ključna osoba: Dr Luka Ristic, odgovorno lice
Matični broj subjekta: 55933278

PIB: 102867662


Datum promene podataka: 2023-09-08

Nadopunite, uredite ili obrisite podatke za SAMOSTALNA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR.RISTIĆ

O nama

Porodica Ristić se bavi medicinom više od 100 godina, a stomatologijom od 1962. Znanje i iskustvo se prenose generacijama, a primenom najsavremenijih tehničkih dostignuća i stalnim usavršavanjem, Stomatološka ordinacija Ristić prati svetski nivo usluga u stomatologiji.

Kako mi radimo
Naš tim
Galerija




Trudimo se da sagledamo sve aspekte oralnog i opšteg zdravlja pacijenta i stvorimo širu sliku, uključujući navike u ishrani, higijeni, eventualni strah od stomatoloških intervencija i u skladu sa tim, prilagođavamo plan terapije. Takodje se dogovaramo i o ekonomskim mogućnostima kako bismo dobili estetski, trajan i finansijski prihvaljiv rezultat. Od 2007. primenjujemo MI koncept lečenja.

Prioriteti u radu su: dobra komunikacija sa pacijentima, bezbolno lečenje, preciznost, upućenost i edukacija pacijenata.

Komunikacija sa pacijentima
predstavlja osnov za postizanje međusobnog razumevanja i poverenja. Trudimo se da pružimo aktivnu pažnju i razumevanje svojim pacijentima, da im posvetimo dovoljno vremena i da ih uverimo da nam je rešenje njihovog problema važno. To je osnova za dobar odnos i poverenje da radimo u njihovom najboljem interesu. Sagledavamo kroz razgovor šta su njihove želje i mogućnosti i tako zajedno pravimo najbolji plan terapije.

Svakom pacijentu želimo da pružimo neophodan edukativni sadržaj za unapređenje zdravlja usta i zuba u skladu sa modernim MI konceptom lečenja i time doprinesemo razvoju svesti kod pacijenata o mogućnostima modernog lečenja danas.

Bezbolno lečenje
je prioritet! To je ono što je najvažnije da bi se pacijent osećao sigurno kod stomatologa.

Najveća prepreka održavanju zdravih zuba je strah od bola. U današnje vreme bolna intervencija je sasvim neprihvatljiva jer postoje metode za potpuno bezbolan rad. U prevazilaženju straha od stomatoloških intervencija, veliku ulogu igra lekar koji mora imati strpljenja da pomogne pacijentu da se ovog straha oslobodi i izgradi odnos poverenja

Preciznost
u radu je nešto što je izuzetno važno i doprinosi rezultatima kojim težimo. Za sve intervencije se koristi stomatološki mikroskop (Carl Zeiss Eye mag pro S) i na tom polju dr Luka Ristić ima patetntnu prijavu za inovaciju.

Interaktivnost
u izboru terapije je važan aspekt kojem poklanjamo posebnu pažnju. Uz upotrebu animiranijh softvera i virtuelnog dizajniranja izgleda, olakšano je objašnjavanje problema i potencnijalnih rešenja, što je prvi i najvažniji korak kojim pacijent sam usmerava terapiju prema svojim željama, potrebama i mogućnostima. Video snimak pomaže pacijentu da:

na ekranu vidi šta je to što mu izaziva tegobe
razgovara sa lekarom o (za njega) najboljem načinu rešavanja problema
vidi rezultat terapije
Edukacija pacijenata
o njihovom zdravlju, kako se ono može unaprediti i održavati, od vitalnog je značaja. Razlog što šira populacija ima brojnih problema sa zubima i strahom od stomatologa je nedovoljno informisanje pacijenata.

Pomoću internet stranice ordinacije, preko video prezentacija u čekaonici, softvera i kamera kojima se služimo u toku rada, pacijenti stiču znanje kako da poboljšaju zdravlje svojih zuba na efikasan i savremen način.

Tokom radnog vremena sve vrste informacija moguće je dobiti putem telefona i email-a. Obaveštavanje zakazanih pacijenata o posetama ordinaciji se redovno sprovodi putem automatizovanih SMS telefonskih poruka dan uoči zakazanog termina, kao i obaveštavanje o isteku 6 meseci od poslednje kontrole.

Reference

Nadopunite, uredite ili obrisite podatke za SAMOSTALNA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR.RISTIĆ

Usluge i proizvodi (delatnosti)

Delatnost prema klasifikaciji:
Q86.230 Stomatološka delatnost

Gde smo?

Kontaktirajte SAMOSTALNA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR.RISTIĆ

Nažalost subjekt SAMOSTALNA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR.RISTIĆ nije moguće kontaktirati putem ovog obrasca jer email kontakt se ne nalazi evidentiran u našoj bazi.
Ako ste vlasnik subjekta ili djelatnik, svakako preporučujemo da Nadopunite, uredite ili obrisite podatke za SAMOSTALNA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR.RISTIĆ.

Hvala.