TEPIH SERVIS PERFEKT NO , Užice

Osnovne informacijeGde smoKontakt


TEPIH SERVIS PERFEKT NO

BILJANA MITROVIC PREDUZETNIK TEPIH SERVIS PERFEKT NO

Osnovne informacije

TEPIH SERVIS PERFEKT NO
Zlatiborska 67
31000 Užice
Zlatiborski okrug, Srbija

Tel: 031 3511828
Mob: 060 7001601
Radno vreme: pon-sub 08-18
Ključna osoba: Biljana Mitrovic, vlasnik
Godina osnivanja: 2018.
Matični broj subjekta: 64943090

PIB: 110663161
Veličina: mikro
Zaposlenika (ili članova): 1
Ključne reči: tepih servis pranje tepiha dubinsko pranje namestaja i automobila pranje cebadi jorgana prekrivaca jastuka radijatora zavesa

Datum promene podataka: 2021-04-16

Nadopunite, uredite ili obrisite podatke za TEPIH SERVIS PERFEKT NO

O nama

Tepih Servis PERFEKT je osnovan sa ciljem da našem tržištu pruži najnovije i najbolje metode pranja.
Tepih servis PERFEKT, pruža sveobuhvatnu i celokupnu uslugu kada se radi
o čistoći, i to:
– pranje tepiha
– pranje itisona
– mašinsko istresanje tepiha, pranje, ispiranje do bistre kapi u centrifugi i sušenje tepiha
– pranje melba, garnitura, troseda, dvoseda ,fotelja,taburea ,dušeka, stolica…
– dubinsko pranje automobila
Kada preuzmemo Vaš tepih , prvo ga istresamo. Zatim usisavamo tepihe sa mašinom koja ima i vibracionu četku i u isto vreme trese, četka tepih i usisava , uklanja sve naslage prašine i prljavštine koje su se sakupljale u Vašem tepihu.
Zatim sledi pranje. Totalno se natapa vodom, tretira kvalitetnim hemikalijama i mašinski četka sa obe strane, a proces se ponavlja po potrebi.
Posle pranja tepih se stavlja u centrifugu za ceđenje. To je posebna mašina koja omogućava da je tepih već posle par minuta 90% suv. Ovaj tretman je veoma važan za vunene, persijske, svilene i sve osetljive tepihe koji su rizični zbog izlivanja boja. Brzina sušenja je bitna zbog očuvanja njihovih boja. Tokom rada ove mašine ne radi se samo ceđenje, već se ubacuje i čista voda i tepih se potpuno ispira do biste kapi.
Na kraju, kako bi dobili vrhunski čist tepih, usisava se i četka (po želji i parfemiše) i vraća u dogovoreno vreme na Vašu adresu.
Radimo isključivo sa profesionalnim preparatima za čišćenje tepiha.
Osim pranja tepiha radimo i dubinsko pranje nameštaja Dubinsko pranje radimo u vašem stanu, kući ili poslovnom prostoru. Pod uslugom dubinsko pranje nameštaja, odnosno pranje mebla podrazumevamo: pranje garnitura i komadnog nameštaja, kao što su ugaone garniture, ležajevi i to: kreveti, dvosedi, trosedi, kauči, sofe, bračni kreveti, francuski lezaji, fotelje, taburei, stolice veliki i mali dušeci…
Takodje dubinski peremo unutrašnjost automobila, sedišta I tapacirunge. Koristimo vrhunska sredstva za dubinsko pranje. To su hemijska sredstva koja uklanjaju prljavštinu iz dubine i uklanjaju grinje uz dezinfekciju. Dubinsko radimo sa ekstrakcionim Karcher mašinama velike usisne snage
Kao što možete videti iz navedenog procesa, naša usluga je kompletna i veoma kvalitetna. Ne dozvolite svojim članovima porodice ili sebi da se mučite oko pranja tepiha, itisona, mebla ili unutrašnjosti automobila. Jer, ručno i sa osnovnim metodama nećete dobiti željeni efekat i čistoću koja se treba postići.
Posle pranja možete biti potpuno sigurni da je boravak u čistom domu bezbedan za Vas i Vašu decu. Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mestu.
Veoma smo efikasni, brzi, precizni i vodimo računa o svakom detalju, poštujući dogovore. Zalažemo za pošten odnos i povoljno,a kvalitetno pranje, jer to znači Vaše zadovoljstvo i preporuku.
Ako želite da se u to uverite, pozovite nas!
NE DOZVOLITE DA BILO KO ČISTI VAŠE TEPIHE, izaberite Tepih servis PERFEKT.
Tel. 060/7001601 031/3511808

Reference

Nadopunite, uredite ili obrisite podatke za TEPIH SERVIS PERFEKT NO

Usluge i proizvodi (delatnosti)

Osnovne delatnosti:
  • Usluge

Gde smo?

Kontaktirajte TEPIH SERVIS PERFEKT NO

Kontaktirajte TEPIH SERVIS PERFEKT NO putem emaila ispunjavanjem sledećeg obrasca.