Virtev

VIRTEV DOO NIŠ

Osnovne informacije

Virtev
Bulevar Nemanjića 85, TC Zona 2, lokal 85
18000 Niš
Nišavski okrug, Srbija

Tel: +381652032262
Mob: +381606262877
Radno vreme: pon-pet 09-17h

Delatnost (klasifikacija delatnosti):
J62.010 Računarsko programiranje

Ključna osoba: Miloš Milojević, direktor
Godina osnivanja: 2020.

PIB: 111932367
Veličina: mikro
Zaposlenika (ili članova): 11-50
Ključne reči: knjigovodstveni program, računovodstveni program, softver za knjigovodstvo, izrada programa, poslovni program, izrada aplikacija, razvoj softvera

Datum promene podataka: 2021-12-27

Nadopunite, uredite ili obrisite podatke za Virtev

O nama

Pronašli smo se tek onda kada smo se spojili. Pokupili smo bogato iskustvo radeći za druge, a onda smo rešili da zajedno radimo za sebe. Nastala je nova inspiracija. Nismo dozvolili da ona propadne, već smo iskoristili priliku.

Formirali smo softversku kompaniju VIRTEV, koja sa ekspertima na polju programiranja ali i web development-a i web dizajna, efikasno radi i razvija se već više godina. Potvrdili smo se kroz mnogo uspešno izvedenih projekata, a naši zadovoljni partneri su dovoljan dokaz želje da se istaknemo kvalitetom. Danas Virtev posluje sa ozbiljnim saradnicima, outsourcing kompanijama i pojedincima. Svakim danom postajemo stabilniji oslonac svim klijentima, zadovoljstvo radom se povećava i podseća nas zašto smo nastali.

Pored kreiranja veb sajtova i usavršavanja već kreiranih, kao i unapređenja biznisa kroz dobar marketing na društvenim mrežama, naišla je ideja koju smo, uz podršku celog tima, sproveli u delo. Kao direktan proizvod naše kompanije nastao je, upravo, poslovno-knjigovodstveni program AKTIV.

Poznavajući tržište nije bilo teško primetiti potrebu knjigovodstva i računovodstva za novitetima u njihovom načinu poslovanja. Često ljudi podcenjuju vrednost knjigovođa misleći da je vođenje papirologije jedini zadatak i da nije naročito zahtevan i težak. Međutim, nemogućnost malih preduzeća i preduzetnika da angažuju različite stručnjake za različite oblasti, doveo je do toga da njihov posao izađe daleko van okvira knjigovodstva.

Naši IT stručnjaci u saradnji sa uglednim knjigovođama sa višegodišnjim iskustvom osmislili su online formulu za knjigovodstveni program AKTIV. Oplemenite svoje poslovanje raspodelom posla između knjigovodstvenog i ostalih sektora i povećajte poslovnu učinkvitost. Uz AKTIV, naravno.

Možete već danas isprobati taj program besplatno 30 dana registracijom na našem sajtu!

Reference

Nadopunite, uredite ili obrisite podatke za Virtev

Usluge i proizvodi (delatnosti)

Delatnost prema klasifikaciji:
J62.010 Računarsko programiranje

Osnovne delatnosti:
  • Usluge

Gde smo?

Kontaktirajte Virtev

Kontaktirajte Virtev putem emaila ispunjavanjem sledećeg obrasca.